jeg hater # 1

- Jeg hater at noen skal prøve og tøffe seg når andre er der..!

 - Jeg hater da en sier at vi skal være stille til en person når vi prøver og gjemme oss feks: at vi gjemmer og bak busken så når hun/han sier at vi skal være stille så sier den personen et ord drit høyt..!

 - At folk legger ut feks: en sang video på facebook der hun/han synger så skriver hun/han i kommentarfelte: åå.. jeg er så dårlig på og synge. Herregud skryt litt mere eller.

 - Jeg hater at noen baksnakker og sånt siden det er stykt og den andre personen som blir baksnakket. Dem som baksnakker skal jeg fortelle deg dem får ingen venner.. LOVER!¨

 - Jeg hater at håret mitt skal være stykt.. eller skal jeg si at da jeg ha en dårlig hår dag. Jeg syntes det er flaut og ta bilder av meg eller bli tatt bilde av feks: skolebilde eller noe.

- Jeg hater.. da jeg sitter i klasse rommet og da vi skal ha en lese time og da læreren skal gå og ordne noe så skal (de som tror de er kule) de skal begynne og snakke.

 - Jeg hater da noen sier til deg ikke bry deg EN DAG SENERE så er det en diskusjon som hun ikke er med i så kommer ho og sier hva skjer her så sier vi ikke bry deg så kommer den jenta eller gutten og sier herregud! har jeg gjort deg noe?

Hva hater du?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rebecka♥

Rebecka♥

11, Fredrikstad

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits